Van Gils

Vandaag geopend
Van 12:00 tot 18:00

Go!

Van Gils

Het Nederlandse mannenmodemerk Van Gils heeft een tweede brandstore geopend in Stadshart Amstelveen. Hier kunt u in een hele ongedwongen sfeer een nieuwe outfit uitzoeken!  Van Gils weet wat mannen beweegt en dat ze niet altijd zin en tijd hebben om te shoppen. Daarom maakt Van Gils het inkopen gemakkelijk en aangenaam voor hem. Zo heeft de Brand Store meer weg van een gezellig café waar je, terwijl je een nieuwe outfit zoekt, de nieuwste gadgets kunt uitproberen en kunt genieten van een heerlijk koud biertje of een goede kop koffie.

De bovenverdieping is voorzien van de “Van Gils My Signature',  collectie, het made-to-measure-programma waarmee een kostuum, colbert of shirt op maat en van stof tot detaillering kan worden samengesteld. Tevens bestaat de mogelijkheid hier nog een gilet en/of extra pantalon aan de bestelling toe te voegen. Klanten kunnen kiezen uit verschillende type revers, zakken, contrast gekleurde knoopsgaten en afwerking.Na de stofselectie, kleur van de garens en het bepalen van de voeringstof, is het mogelijk een persoonlijke handtekening of initialen in het kostuum te borduren.

Het made-to-measure-kostuum is verkrijgbaar vanaf € 499,95, een colbert vanaf € 379,95 en een shirt vanaf € 129,95 met een levertijd van vier tot vijf weken.

Toon meer Toon minder

Openingstijden :

maandag, zondag : Van 12:00 tot 18:00
dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag : Van 10:00 tot 18:00
donderdag : Van 10:00 tot 21:00

Categorieën :

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden