Breaz and more

Vandaag geopend
Van 10:00 tot 18:00

Go!

Braez and More is een (groene conceptstore inStadshart Amstelveenwaar de klant centraal staat. Deze klant (man/vrouw) wordt begeleid in het gehele proces van selecteren tot het uiteindelijke koopproces. Het revolutionaire is dat bij ons niet de producten centraal staan, maar de klant die van A tot Z wordt begeleid. Wij weten precies wat u nodig heeft en hebben ook het motto: Personal Shopping for everybody!.

In de winkel inStadshart Amstelveenmixen ze op verschillende hoogtes kleding, meubels fietsen, gadgets en cadeau items. Alles in de winkel is te koop. In de winkel mixen we op verschillende hoogtes kleding, meubels, fietsen, gadgets en cadeau items. Alles in de winkel is te koop, van de kunst aan de muur, de lampen aan het plafond, de planten op de tafels, de lokale handgemaakte tassen tot aan de meubels en stoelen. Alle stylistes zijn zeer betrokken en doen er alles aan om extra service te bieden zoals persoonlijk advies, kleding laten vermaken, directe bezorgservice of de kapotte lamp maken.

Bij Braez and More wordt naast cadeau- en woonitems ook Dames- en Herenmode verkocht. Het aanbod van kledingmerken is uniek en staat bekend om het gebruik van natuurlijke en hoogwaardige materialen. De womens collection bestaat onder andere uit kleding van de merken; Alchemist, Essentiel, Black Orchard en Liu Jo. De heren kunnen bij Pick & Spend inStadshart Amstelveenterecht voor de merken; American Vintage, Amsterdenim en Braez.

Toon meer Toon minder

Openingstijden :

maandag, zondag : Van 12:00 tot 18:00
dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag : Van 10:00 tot 18:00
donderdag : Van 10:00 tot 21:00

Categorieën :