Tumble 'N Dry

Tumble 'N Dry

Vandaag geopend
Van 10:00 tot 18:00

Tumble ’N Dry brengt stoere, frisse, comfortabele en betaalbare fashion voor actieve, coole kids in maat 56 t/m 176. Voor elk leeftijdssegment ontwikkelt Tumble ’N Dry elk seizoen een aansprekende collectie die helemaal aansluit bij de behoeften, pasvorm en smaak van de kinderen in die leeftijd.

De overzichtelijke winkel heeft een eigentijdse, frisse uitstraling en is duidelijk ontwikkeld met de behoeften van winkelende ouders en hun kinderen in het achterhoofd. Elk leeftijdssegment heeft een eigen zone in de winkel en de collecties krijgen alle ruimte, zodat je er in alle rust kunt rondkijken en terwijl de kinderen zich vermaken. Zo is er voor de kleinste kinderen een speelhuisje, voor de oudere kids een eigen bovenverdieping met entertainmenthoek, in de hele winkel is gratis wifi en er zijn diverse schermen met digitale inspiratie.

Brede gangpaden maken winkelen met een kinderwagen extra comfortabel, moeders kunnen jongere kinderen gemakkelijk aankleden op het ‘pas-podium’, desgewenst hun baby voeden en verschonen en zich laten inspireren en adviseren door de winkelmedewerkers die speciaal getraind zijn in de omgang met kinderen. Prettig, ouder- en kindvriendelijk winkelen en volop geïnspireerd en geadviseerd worden in een winkel met het meest complete aanbod van Tumble ’N Dry in de omgeving!

Openingstijden :

maandag, zondag : Van 12:00 tot 18:00
dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag : Van 10:00 tot 18:00
donderdag : Van 10:00 tot 21:00

Categorieën :

Title