Food Workshops

Dit jaar organiseren wij voor de food liefhebbers food workshops in het Vershart. Verdeeld over 6 verschillende zaterdagen zal er een kok aanwezig zijn die op thema een aantal recepten zal gaan maken. De kok zal producten gebruiken van de ondernemers uit het Vershart. Bezoekers kunnen na het proeven van de recepten gelijk alle ingrediënten kopen.  

Het eerste event zal a.s. zaterdag 23 maart plaatsvinden. Het thema van deze workshop is het voorjaar. In samenhang met Unexpected Spring zal de kok 3 verschillende voorjaarssalades gaan maken. De workshop is van 12:00-16:00.

 

Planning 2019 

Spring Event
Zaterdag 23 maart 12:00-16:00 uur 
Voorjaarssalade

Pasen
Zaterdag 20 april 12:00-16:00 uur 
Walking Tables proeverij en Paas-knutsel tafel voor kinderen om eieren te schilderen

Moederdag
Zaterdag 18 mei 12:00-16:00 uur 
Proeverij

Food art
Zaterdag 22 juni 12:00-16:00 
Food art workshop met food kunstenaars

Walking Tables
Zaterdag 17 september 12:00-16:00 
Walking Tables proeverij

Kerst
n.b.t. 12:00-16:00 
3 voorgerecht ideeën


  • 23
    maart
    zaterdag
Van 12:00 tot 16:00
Title

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden