Corona update

Overzicht coronamaatregelen

Update 31 maart 2021

Per 31 maart is de avondklok nog van toepassing, maar verlengd tot 22:00 uur. Voor Stadshart Amstelveen betekent dit dat Albert Heijn nu geopend is tot 21:45 uur en McDonald's voor afhalen tot 21:30 uur. Donderdagavond blijft de sluitingstijd van het winkelcentrum 20:00 uur.

Update 15 maart 2021

Aanvulling op aantal klanten per winkel: Vanaf 16 maart mogen de kleine winkels met een oppervlakte tot 50 m2 nog steeds maximaal twee klanten ontvangen. Bij een grotere oppervlakte mag er één extra klant per 25 m2 komen, met een maximum van 50 klanten tegelijkertijd per winkel.

Update 1 maart 2021

Per 3 maart mogen winkels - volgens de meest recente maatregelen van de rijksoverheid - op afspraak klanten ontvangen: private shopping. Je dient minimaal 4 uur van te voren online/telefonisch een afspraak te maken met de winkel, waarbij je een tijdslot ontvangt. Er mogen maximaal 2 klanten per 10 minuten in de winkel zijn om teveel afwisseling te voorkomen. Per verdieping mogen maximaal 2 klanten aanwezig zijn.

Daarnaast zullen de contactberoepen, zoals onze kappers en nagelstudio's, vanaf 3 maart hun deuren weer openen.

Bekijk hier de lijst met winkels, die daadwerkelijk private shopping zullen aanbieden.

Update 10 februari 2021

Vanwege de meest recente maatregelen van de rijksoverheid, is het vanaf 10 februari mogelijk om online of telefonisch producten te bestellen bij niet-essentiële winkels om die daarna af te halen. Het zogenaamde Click & Collect. Dat betekent dat je online kunt bestellen en minimaal 4 uur later je bestelling kunt ophalen bij de ingang van de winkel. De essentiële winkels blijven open. Uiteraard moet iedereen zich blijven houden aan alle veiligheidsmaatregelen.

Bekijk hier de lijst met winkels die Click & Collect aanbieden.

Update 14 december 2020

Beste bezoeker,

Veiligheid voor onze bezoekers, ondernemers en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de Rijksoverheid besloten verregaande maatregelen te nemen om verdere verspreiding tegen te gaan. Voor Stadshart Amstelveen houdt dit in dat met ingang van 15 december het winkelcentrum alleen nog geopend is voor essentiële retail en services. Deze maatregel is vooralsnog van kracht tot 19 januari 2021. Voor actuele openingstijden verwijzen wij u door naar de websites van betreffende winkels. Klik hier voor een lijst met winkels die geopend blijven, waaronder Albert Heijn, de apotheek en de drogisterijen.

De huidige maatregelen betreffende de looproutes, hygiënemaatregelen en het verplicht dragen van mondkapjes blijven van kracht voor het behouden van een veilige omgeving voor bezoekers en medewerkers. Vergeet dus niet om een mondkapje te dragen en afstand te houden wanneer u ons bezoekt.

U kunt gebruik blijven maken van de bekende parkeergelegenheden. Via onze digitale kanalen, facebook, instagram en onze website, houden we u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Wij vertrouwen op uw begrip en wensen iedereen een goede gezondheid toe.

Shopping Center ManagementStadshart Amstelveen

Algemene veiligheidsmaatregelen en richtlijnen

Wij werken er samen met onze winkeliers hard aan om winkelen voor jou zo veilig mogelijk te maken. Daarom vind je bij ons in het winkelcentrum onder andere specifieke belijning, wachtstrepen en stickers voor een soepele loopstroom, op verschillende plekken staat desinfecterende handgel, contactpunten worden regelmatig gereinigd en de beveiliging houdt een oogje in het zeil en instrueert waar mogelijk. Ook vragen wij je om je gekochte afhaalproducten buiten het winkelcentrum te consumeren. Gelieve niet te eten en/of te drinken in het winkelcentrum. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Tot slot hanteren wij een druktemeter, zodat je kunt checken op welke momenten je het beste kunt komen winkelen. Om de maatregelen en het advies van het RIVM zo goed mogelijk op te volgen, hopen wij dan ook dat jullie zo veel mogelijk gespreid langskomen.

Bekijk ook de overige basismaatregelen van de rijksoverheid.

Afhaalmogelijkheden horeca

Als gevolg van de maatregelen genomen door de rijksoverheid zijn per 15 oktober de horeca in Stadshart Amstelveen gesloten. Verschillende restaurants hebben afhaalmogelijkheden. Kijk hier voor het overzicht óf op de website van de restaurants voor de mogelijkheden en een up to date menu.

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden