Bezoek Winter Village

Met Winter Village wordt het winkelcentrum van Stadshart Amstelveen vier weken lang omgetoverd tot een winters dorp. Bezoekers kunnen van vrijdag 7 t/m zondag 30 december struinen langs gezellig kerstmarktchalets en maar liefst tot 6 januari schaatsen op de ijsbaan. 

Officiële opening Winter Village
Winter Village opent zaterdag 8 december officieel zijn spreekwoordelijke deuren met optredens van onder andere Monique Smit en Justin de Mari en Julia van Helvoirt, bekend van het tv-programma House of Talent. Ook zullen de jonge kunstschaatstalenten van KVM on Ice een spectaculaire demonstratie op het ijs geven. Bezoekers worden getrakteerd op hapjes en drankjes om deze bijzondere opening en de start van het feestdagenseizoen te vieren.

Datum: zaterdag 8 december 2018
Tijd: va. 13:30 uur
Locatie: Winkelcentrum Stadshart, 1181 GE Amstelveen 

Winter Village
Winter Village Amstelveen wil ook dit jaar iedereen laten genieten van een warme beker chocolademelk of glühwein en vele kilometers schaatsen op het ijs. Naast het vrijschaatsen behoren uiteraard ook dit jaar het schoolschaatsen, BSO-schaatsen, schaatslessen en het discoschaatsen tot de standaard activiteiten. Ook voor de allerkleinsten onder ons is er natuurlijk weer wat gepland. De eerste kennismaking met het ijs is belangrijk, maar het is fijn als dit op een rustige manier kan. Daarom is er elke dinsdagochtend van 9.00 – 11.00 uur een peuterochtend. IJsprinsessen Anna & Elsa komen ook weer een bezoekje brengen! 

Ook de kerstmarkt staat weer op het programma, compleet met oude ambachten. Dit jaar nog groter en nog gezelliger. Tot en met 30 december kan er dus weer lekker gestruind worden langs de 40 chalets met allemaal leuke artikelen voor de feestdagen. 

Winter Village beschikt over een sfeervol ingerichte bar waar je terecht kan voor diverse drankjes en hapjes. Nieuw is toegevoegd: het lekkernijenplein met o.a. een echte Duitse Schirmbar Carrousel. Daarnaast is er een nostalgische carrousel, een zweefmolen, en enkele andere attracties. De 3e editie van Winter Village is er tot en met zondag 6 januari. Ga voor meer informatie naar www.wintervillageamstelveen.nl.

Zaterdag 22 december van 17.00 tot ca. 18.30 uur rijdt de SBS6 Kerstparade een route door Amstelveen, rondom het Stadshart. Een route van 2 kilometer die is omgetoverd tot een kerstsprookje. De optocht bestaat uit levende speelgoedacts, een grote kersttrein, kerstfiguren, dansende elfjes, kerstkoren- en optredens. Het blijft nog een verrassing welke bekende SBS6-gezichten allemaal zijn te zien tijdens de parade.

Toon meer Toon minder
  • 07
    december
    vrijdag
  • 06
    januari
    zondag

Afbeeldingen

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden