Win een MADDOX NEXT DOOR gift card t.w.v. € 250

Maak kans op een gift card van € 250 van Maddox Next Door. Meedoen is gratis en speciaal voor Personal Shopping Card houders. De actie is geldig voor bestaande en nieuwe Personal Shopping Card houders, die zich aanmelden tussen 5 september en 5 oktober 2018. De winnaar wordt 18 oktober willekeurig gekozen en bekend gemaakt. 
 

Maak kans op een Maddox Next Door gift card t.w.v. €250.

 

Algemene spelvoorwaarden – Maddox gift card - Stadshart Amstelveen

 1. Deze algemene spelvoorwaarden (de Spelvoorwaarden) van Unibail-Rodamco SE. (de Organisator), Schiphol Boulevard 371 WTC Toren H, 1118 BJ Schiphol, zijn van toepassing op de Maddox gift card loterij die zal plaatsvinden van 5 september tot en met 5 oktober 2018.
 2. De Actie bestaat uit het trekken van een prijswinnaar (de Wedstrijd).
 3. Deelname aan de Actie houdt volledige acceptatie van deze Spelvoorwaarden in. Indien u de Spelvoorwaarden niet accepteert, moet u niet deelnemen aan de Actie.
 4. Aan de deelname aan de Actie wordt door de Organisator geen kosten verbonden. Deelname aan de Actie staat open voor iedere persoon (een Deelnemer) die 18 jaar of ouder is, Personal Shopping Card houder is of zich tussen 5 september en 5 oktober 2018 registreert voor een Personal Shopping Card van Stadshart Amstelveen.
 5. Uitgesloten van deelname zijn, werknemers van de Organisator en/of aan haar gelieerde ondernemingen en hun familieleden, alsmede werknemers van de winkels in het Actiegebied en hun familieleden.
 6. Deelname aan de Actie werkt als volgt:
  1. Heb je al een Personal Shopping Card? Vul de kaartcode in en maak kans op een Maddox Next Door gift card t.w.v. EUR 250.
  2. Heb je nog geen Personal Shopping Card? Schrijf je gratis in via de app of website van Stadshart Amstelveen voor de Personal Shopping Card tussen 5 september en 5 oktober 2018.
 7. De actie geldt voor bestaande en nieuwe Personal Shopping Card houders tussen 5 september en 5 oktober 2018.
 8. De prijswinnaar wordt 18 oktober op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere diensten.
 9. Prijswinnaars stemmen ermee in dat er foto- en filmmateriaal van de Actie via de social media kanalen van het winkelcentrum stadshart Amstelveen kan worden gepubliceerd.
 10. Deze Spelvoorwaarden kunnen door de Organisator te allen tijde worden gewijzigd. Gedurende de looptijd van de Actie worden deze Spelvoorwaarden niet ten nadele van de Deelnemers gewijzigd.
 11. Voor vragen of klachten omtrent de Actie kan contact worden opgenomen met de Organisator via: info@stadshartamstelveen.nl.
 12. Op deze Spelvoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. De Organisator handelt in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014.
 13. In de gevallen waarin deze Spelvoorwaarden niet voorzien, wordt een besluit genomen door de Organisator.
 14. Persoonsgegevens van Deelnemers worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van de Organisator: http://stadshartamstelveen.nl/privacypolicy.
 15. Tussen 5 september en 5 oktober 2018 wordt met inachtneming van het bepaalde in artikelen 4, 5, 6 en 14 uit alle Deelnemers de volgende prijs verdeeld (de Wedstrijd Prijs): 1x Maddox gift card t.w.v. €250;
 16. De Deelnemer dingt mee naar de Wedstrijd Prijzen in het kader van de Wedstrijd zodra deze: (i) geopteerd heeft op het inschrijfformulier om aan de wedstrijd deel te nemen, en (ii) voldoet aan de daarvoor geldende voorwaarden.
 17. De Wedstrijd Prijzen kunnen tot en met 5 november 2018 worden opgehaald bij de informatie balie van Stadshart Amstelveen. Indien de winnende Deelnemer uiterlijk op 5 november 2018 zijn prijs niet heeft opgehaald, behoudt de Organisator zich het recht voor om voor die prijs een nieuwe trekking te houden en een andere winnaar aan te wijzen. De Organisator kan de Wedstrijd Prijzen vervangen door prijzen van een vergelijkbare waarde.

 
 
Toon meer Toon minder
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden