Welkom terug

Wij en onze ondernemers zijn heel blij dat we je met ingang van 15 januari weer mogen ontvangen in ons centrum. Naast de essentiële winkels openen vanaf nu ook weer de zogenaamde niet-essentiële winkels haar deuren. En bovendien zijn de kappers, beauty -en nagelsalons ook weer open.

  • Onze winkels zijn geopend tot 10:00 tot 17:00 uur, en maandag en zondag vanaf 12:00 uur. Er is geen afspraak nodig voor je bezoek. Houd er wel rekening mee dat er een maximum is qua aantal bezoekers per winkel (1 per 5m2), waardoor je mogelijk even moet wachten voor je naar binnenkunt.
  • De supermarkt en de essentiele winkels mogen tot 20:00 uur geopend zijn. Kijk op de website van specifieke essentiele winkels voor de openingstijden, als je de winkel na 17:00 uur een bezoek wilt brengen.
  • Onze receptie is ook weer geopend.
  • De restaurants en cultuur mogen helaas nog niet open. Wil je de horeca steunen? Bekijk de betreffende websites voor take-away mogelijkheden.
  • Het verplicht dragen van mondkapjes blijft van kracht voor het behouden van een veilige omgeving voor bezoekers en medewerkers. Vergeet dus niet om een mondkapje te dragen en afstand te houden wanneer je ons bezoekt.

Wij kijken uit naar jouw volgende bezoek aan Stadshart Amstelveen en wensen iedereen een goede gezondheid toe.

Zie meer
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden