Unexpected Wheels

Zaterdag 1 juni zal de tweede editie van “Unexpected Wheels” worden georganiseerd in Stadshart Amstelveen. Unexpected Wheels brengt een bijzondere collectie auto’s naar Stadshart Amstelveen. De mooiste klassieke auto’s van Nederland worden gepresenteerd van befaamde merken als Porsche, Ferrari en Cadillac.
Daarnaast vindt er een TOURRIT plaats door een onverwacht mooi stukje West-Nederland, waarvan de start en de finish op het Stadsplein zal plaatsvinden. Wil je meedoen aan de tourrit? Geef je dan nu op via www.unexpectedwheels.nl.

KIDS

Voor kinderen zijn er 4 klassieke brandweerauto's uit 1954, waar je je kunt laten fotograferen (Stadsplein) en de kleinsten mogen zelf "brandjes" blussen. Op het Buitenplein kunnen kids lekker losgaan op het springkussen. Ook rijdt het hele weekend de kindertrein rond.
Carrera Racing verzorgt van 12:00 - 16:00 uur een XL Carrera Racebaan en een Area met bestuurbare Mario auto's. Voor de XL Racebaan geldt deelname t/m 14 jr en €2,- p.p., waarbij ALLE opbrengsten naar Nacht van het Kind gaan, een samenwerking tussen KiKa, Edukans, Liliane Fonds en het Vergeten Kind. Degene die de beste tijd neerzet, wint ook nog eens een mooie Carrera Max Speed racebaan t.w.v. €70,-.
Ook is het bekende merk Nintendo aanwezig waar je samen verschillende leuke interactieve games voor de Nintendo Switch kunt spelen, waaronder Super Smash Bros. Ultimate, Super Mario Party én natuurlijk het nieuwste spel Yoshi’s Crafted World. Kom samen met je familie of vrienden langs tussen 10 tot 17 uur en speel gratis verschillende games!

TESTRIT ELEKTRISCHE FIETS

Het Fietshuys - specialist in stadsfietsen en elektrische fietsen - biedt deze dag de mogelijkheid om verschillende elektrische fietsen te proberen. Maak kennis met verschillende merken zoals QWIC, BSP en KLEVER en ervaar hoe fijn een elektrische fiets voor u kan zijn.
 
  • 01
    juni
    zaterdag
Van 10:00 tot 18:00
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden