Unexpected Glamour

Op zaterdag 7 april staat Stadshart Amstelveen in het teken van beauty en speciale acties. Tijdens het Unexpected Glamour Event worden bezoekers getrakteerd op een weekend vol beauty, goodiebags en Meet & Greet met Mascha Feoktistova, bekend van Youtubekanaal Beautygloss en Vloggloss.

Bezoekers kunnen Mascha hun prangende make-upvragen stellen of op de foto gaan tijdens de Meet & Greet. De Meet & Greet start om 13:00 uur in het Binnenhof, nabij HEMA en ZARA, en zal eindigen om 15:00 uur. Wees er dus op tijd bij!

Naast de komst van Mascha zijn er tal van andere activiteiten, zoals een fotostudio en een beautyworkshop. Op vertoon van een Personal Shopping Card kunnen bezoekers bij één van de speciaal ingerichte ‘PINK spots’ een exclusieve goodiebag ophalen.  Er worden maar liefst 1000 beauty goodiebags weggegeven voor Personal Shopping Card houders. Ook wordt er speciaal voor deze feestelijke ‘PINK’ editie tot 20% korting gegeven bij verschillende winkels. Bezoekers kunnen in het weekend ook shoptegoed winnen, bijvoorbeeld door de beste ‘insta-spot’ foto te maken en de foto te delen via #stadshartamstlvn. Tot slot is er live muziek en worden er hapjes uitgedeeld van het Vershart. 

Houd voor meer informatie de Stadshart Amstelveen Facebookpagina in de gaten. Heb jij nog geen Personal Shopping Card en wil je wel zo'n te gekke goodiebag? Vraag hier gratis een Personal Shopping Card aan. 

Toon meer Toon minder