Tokyo Ramen opent aan Stadsplein

Tokyo Ramen, met twee vestigingen in Amsterdam, is opgericht met de missie om de beste Ramen gerechten uit Japan naar het Europese continent te brengen.  

De originele ramen is een Japanse noedelsoepschotel die in een bouillon wordt geserveerd. Bij Tokyo Ramen is de soep op basis van kip en het wordt geserveerd in een delicate Japanse kom en zorgvuldig versierd met een verscheidenheid aan heerlijke toppings. Om ook de vegetarier een prettige ervaring te geven, hebben de koks een heerlijke vegetarische bouillon ontwikkeld.

Tokyo Ramen wil de klant niet alleen de best mogelijke smaak bieden, maar ook de beste kwaliteit zonder onnodige toevoegingen. Tokyo Ramen heeft daarom een Europees inkoopnetwerk ontwikkeld en koopt de ingrediënten indien mogelijk lokaal in.

De Japanese koks hebben de recepten zodanig verfijnd dat de gerechten de echte Japanse smaak hebben. Hiermee biedt Tokyo Ramen die unieke en gezonde Japanse lunch/diner ervaring

En de reis gaat door. De koks verbeteren continue het menu en doen hun uiterste best om de aangeboden gerechten uit te breiden met echte Japanse delicatessen.

Ben je in het bezit van een Personal Shopping Card? Dan krijg je bij Tokyo Ramen 10% korting op jouw rekening. 

Toon meer Toon minder
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden