Style Recycle Challenge

Breng van 1 tot en met 9 oktober 2022 jouw oude kleding naar Amstelveen!

Tijdens de Style Recycle Challenge gaan Olcay Gulsen en haar zus Dolshe Gulsen de challenge aan om 1000 kilo kleding in te zamelen. De kleding gaat naar Sympany, een textielinzamelingsbedrijf met een mooie missie: werken aan een circulaire textielketen om bij te dragen aan een duurzamer wereld.

Help je mee? Verzamel je kleding die je niet meer draagt en breng het in de actieperiode naar het speciale recycle-station in het Binnenhof (locatie: tegenover ZARA). Hiermee doe je niet alleen iets goeds voor de wereld, maar ook iets goeds voor jezelf... 

Een treinreis naar Londen of Parijs

Als je je kleding komt brengen, kies je ter plaatse aan wie van de twee zussen – Olcay of Dolshe - je de zak doneert. Kies je voor Olcay? Dan maak je kans op een duurzame treinreis naar fashionstad Londen. Kies je voor Dolshe? Dan kun je een reis naar Parijs winnen. Bovendien ontvang je bij elke donatie nog een winkaart, waarmee je prijzen uit het winkelcentrum kunt winnen. De winkaart bevat een unieke code, waarmee je online direct kunt zien of jij een prijs hebt gewonnen. 

Ontdek meer over deze actie en het duurzame aanbod van Stadshart Amstelveen

Zie meer
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden