Stadshart Amstelveen verwelkomt allereerste vestiging Deluxe Laser & Spa van Europa

Deluxe Laser & Spa, het populaire Zuid-Afrikaans schoonheidsconcept, opent 1 februari op het Binnenhof van Stadshart Amstelveen haar deuren. De eerste Europese vestiging van Deluxe Laser & Spa biedt hoogkwalitatieve cosmetische behandelingen op maat in combinatie met advies van hoog opgeleide therapeuten en cosmetische artsen. 

Vestigingsmanager Deluxe Laser & Spa Erna de Lange: “Uniek aan ons concept is dat we een winkel op een prominente plek in het Stadshart combineren met een cosmetische Spa. Dat kan heel goed omdat onze behandelingen laag invasief zijn. Hierdoor kan de klant daarna bijvoorbeeld verder winkelen.” 

Over Deluxe Laser & Spa 
Deluxe Laser & Spa is een nieuw fris concept in de schoonheidsindustrie. De behandelingen van Deluxe Laser & Spa kenmerken zich doordat ze ‘s werelds meest geavanceerd zijn, voor een betaalbare prijs en door de FDA goedgekeurd. De vestigingen zijn terug te vinden op toplocaties wereldwijd. 

Deluxe Laser & Spa-behandelingen omvatten anti-aging (o.a. met radio frequentie en LED photo therapie), rimpelpreventie, huidverstrakking, body-contouring (cellulitis en vetreductie d.m.v. ultrasound) en 100% pijnloze permanente ontharing. 

Naast cosmetisch behandelingen biedt de Spa ook gezichtsbehandelingen en massages, waaronder facials, microneedling, peelings maar ook manicure behandelingen. Deluxe Laser & Spa verkoopt huidverzorgende producten van o.a. Dr. Grandel, Greenland, Ruhaku en Gold Collagen. 

Gerelateerde evenementen

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden