Stadshart Amstelveen is vier weken lang Winter Village

Ook dit jaar tovert Stadshart Amstelveen het winkelcentrum om tot winters dorp. Winter Village vindt plaats van 7 december 2019 tot en met 5 januari 2020. Zo kunnen winterliefhebbers schaatsen op de 450m2 ijsbaan op het Stadsplein en daarna opwarmen in de sfeervol ingericht horeca.

Naast vrij schaatsen, BSO-schaatsen, schoolschaatsen en discoschaatsen komen IJsprinsessen Anna en Elsa een bezoekje brengen op zaterdag 14 december. Op zaterdag 4 januari komen de Super Heroes langs.

De officiële opening van Winter Village vindt plaats op zaterdag 7 december 13:00 uur met optredens van o.a. Dennis van Veen. Die dag rijdt ook de Winter Parade tussen 12:30 en 16:30 uur door het centrum. Hier geven verschillende winterse figuren als Olaf & Elsa een spectaculaire show. Na afloop van de parade is er gelegenheid om op de foto te gaan met de Frozen karakters.

In aanloop naar het jaarlijkse Winter Village worden bezoekers nu al verrast met Amstlvn Twinkelt. Bezoekers kunnen tot en met 5 januari prachtig verlichte kerstfigurenbewonderen in het centrum. Onder de noemer Amstlvn Twinkelt nemen Mickey & Mini, Pluto, Goofy, maar ook Olaf een prominente plek in het Stadshart. 

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden