Onlangs opende de nieuwste winkel van Jase & Joy in het Binnenhof. Het is de eerste Jase & Joy speelgoedwinkel die volledig ingericht is op basis van de nieuwe huisstijl.

Een nieuwe formule

Begin juni startte zeven voormalig Intertoys ondernemers, samen met franchise organisatie Euretco, een nieuwe speelgoedformule. Er stond toen nog helemaal niets. In een paar maanden tijd is er gebouwd aan een nieuwe én onderscheidende formule. “Het zat al in de planning dat de winkel in Amstelveen zou verhuizen, dus voor ons stond vanaf het begin vast dat dit de eerste winkel zou worden die compleet volgens de nieuwe huisstijl zou worden ingericht.” vertelt Miriam de Bruin, Business Unit Manager van Jase &Joy. “In deze winkel gaan we een aantal nieuwe dingen testen. Na de opening zullen we het concept in Amstelveen blijven ontwikkelen. Voor de klant alleen maar leuk, want daardoor blijven er de komende maanden steeds nieuwe dingen te zien en te beleven.”

Jase & Joy testers

Jong of oud, de beste manier om te kiezen is het eerst uit te proberen. Daarom is bij Jase & Joy in Stadshart Amstelveen alle ruimte voor verkennen, testen en verwonderen. En omdat je niet alles zelf kunt doen, gaan de Jase & Joy-testers voor je aan de slag. Als Jase & Joy tester mag je als eerste nieuw speelgoed proberen en je mening geven. Wil jij een Jase & Joy tester worden? Meld je dan hier gratis aan.

 

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden