Scalpers opent winkel in het Rembrandthof

Het Spaanse herenmodemerk Scalpers opent een winkel in het Rembrandhof. Scalpers werd al in enkele multibrandstores verkocht en vorig jaar opende het merk de eerste Nederlandse monobrand store aan de Leidsestraat in Amsterdam. 

Scalpers startte, in een klein studiootje in Seville, met het ontwerpen en produceren van exclusieve stropdassen. Dit breidde zich al snel uit naar een ‘ready-to-wear’ collectie die, naast stropdassen, bestond uit: accessoires, schoenen, slippers, T-shirts, truien, riemen en broeken. 

Wat het merk Scalpers vrij uniek en daarom populair maakt is de dandy stijl met een knipoog. De stijl is excentriek, uniek en een tikkeltje eigenwijs. De shirts, polo’s en broeken zien er modieus uit en zijn van een prachtige kwaliteit stof gemaakt. 

De collectie van Scalpers is inmiddels flink uitgebreid en iedere man kan er terecht voor ieder item wat nog mist in de garderobe. Ook voor kinderen heeft Scalpers een geweldige collectie ontwikkelt van truien, tot schoenen en van accessoires tot broeken.  

Toon meer Toon minder
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden