SBS6 Kerstparade groot succes

Sprookjesachtige optocht betovert 50.000 bezoekers

Stadshart Amstelveen blikt terug op een succesvolle SBS6 Kerstparade. Dit jaar was aan Stadshart Amstelveen de eer om het jaarlijks terugkerende kerstfestijn te mogen verwelkomen. Een route van twee kilometer werd omgetoverd tot een kerstsprookje. Onder andere verschillende kerstfiguren, dansende elfjes, kerstkoren en optredens waren te bewonderen langs deze route. Ook o.a. Nick Schilder, Winston Gerschtanowitz, Lauren Verster en Maik de Boer namen deel aan de feestelijke parade.
De SBS6 Kerstparade wordt mede mogelijk gemaakt door SBS6, de winkeliersvereniging van Stadshart Amstelveen, en in samenwerking met Gemeente Amstelveen. Met veel dank aan KPMG, ProWinko, Camelot Europe voor het ter beschikking stellen van hun panden op deze bijzondere dag. 

 

 

 

 

 

Groepsfoto met Wethouder Floor Gordon en Wethouder Marijn van Ballegooijen, Ben Verheijen en Marlou Molenaar van Unibail-Rodamco-Westfield en bekend Nederland met o.a. Nick Schilder, Piet Paulusma, Lauren Verster, Maik de Boer en Winston Gerschtanowitz.


*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden