Rolschaatsdisco

Op zaterdag 25 september vindt "Amstelveen in 24hrs" plaats. Meer dan 50 activiteiten op één dag in Amstelveen!

In Stadshart Amstelveen organiseren wij daarom dit jaar een heuse pop up rollerdisco i.s.m. Skate Fever. Na sluitingstijd gaan de deuren open voor de rolschaatsdisco. Ontdek het Stadshart op wieltjes en dans op de nostalgische discodeuntjes van de dj. Neem je vrienden of familie mee en rol samen over het centrale plein van Amstelveen. Dunkin' Donuts en Starbucks zijn deze avond ook speciaal geopend voor de rolschaatsers, zodat jij kunt uitpuffen na je rolschaatssessie met een fijne (ijs)koffie, fris en wat lekkers erbij.

Van 19:00 - 20:00 uur kunnen kinderen komen rolschaatsen in slots van 20 minuten. Van 20:00 tot 22:00 uur kunnen alle leeftijden vanaf ca. 16 jaar aan de rol in slots van 30 minuten. Er zijn rolschaatsen te leen in de maten 30 t/m 48. Deelname is gratis en alleen op basis van reservering.

Meedoen? Aanmelden kan via: receptie@stadshartamstelveen.nl. Geef in de mail alvast aan: naam / voorkeurstijd / met hoeveel mensen je komt skaten. Alleen na een bevestiging is je aanmelding rond en ontvang je je definitieve tijdsslot. De bevestiging zal pas verstuurd worden, zodra we meer zekerheid hebben over de coronamaatregelen. Vanwege deze maatregelen is er beperkte deelname mogelijk, dus vol is vol. Je bent wel altijd welkom om te komen kijken.

Ontdek het complete programma van Amstelveen in 24 hrs op : www.visitamstelveen.nl/24hrs

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden