Rebellenclub

Rebellenclub geopend in Stadshart Amstelveen

Op 25 mei opende Rebellenclub haar nieuwe winkel in Stadshart Amstelveen. In de nieuwe winkel is een uitgebreide wooncollectie te vinden. Van diverse maatwerk banken tot verrassende meubels en comfortabele eetkamerstoelen. In de winkel komen verschillende woonstijlen terug. Zo zit de winkel boordevol inspiratie en heten de stylistes bezoekers van harte welkom in het styling atelier. Hier kunnen klanten zelf banken, poefjes, eetkamerstoelen, fauteuils, vloerkleden en binnenkort ook tafels samenstellen. 

''Het succes van onze winkels bij Woonwarenhuis Nijhof in Baarn, Mall of The Netherlands in Leidschendam en het Homestudios Experience Center in Utrecht smaakte naar meer'', vertelt Gaetano van Vugt. Gaetano is als shopmanager verantwoordelijk voor de winkels van Rebellenclub en ervaart dat klanten vooral het één op één advies in zijn shops enorm waarderen. Met de nieuwe locatie wil Rebellenclub dezelfde service en kwaliteit bieden aan klanten die op zoek zijn naar een ultieme én unieke shopbeleving. Inmiddels werken er maar liefst 7 stylisten in ons team met wie we klanten adviseren.

Rebellenclub is zich ervan bewust dat de beleving uit meer bestaat dan service en kwaliteit, dat is terug te zien in de uitstraling van de winkel: een palet aan rustige en naturel kleuren, gecombineerd met verschillende materialen. "Wij zijn een club jonge ontwerpers die het helemaal anders doet. Wij bouwen onze eigen bijzondere collecties en maken die voor iedereen bereikbaar. We houden van plezier, en niet van ingewikkeld. Daarom zoeken we altijd naar manieren om het makkelijker voor je te maken, zo wordt het inrichten van je huis een stuk leuker!"

Rebellenclub is te vinden op Binnenhof 19, tegenover Dille & Kamille en naast de nieuwe winkel van Old South. De opening wordt gevierd met gratis goodiebags voor de eerste 100 klanten en tot en met 5 juni 21% BTW korting. Daarna krijgen Personal Shopping Card houders bij Rebellenclub 10% korting op hun aankopen. 

Zie meer
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden