YOYO Tea

Rachel Hazes opent YOYO Fresh Tea in Stadshart Amstelveen

Op 27 mei heeft YoYo! Fresh Tea Bar officieel de vestiging in Stadshart Amstelveen geopend. Niemand minder dan Rachel Hazes is de franchise-nemer van dit razend populaire Bubble Tea concept in Amstelveen. YOYO Tea verkoopt verschillende verse Bubble Teas, waar je toppings, kleurige tapiocaballetjes, aan kunt toevoegen. De winkel is te vinden midden op het Binnenhof, tegenover Douglas.

Speciaal voor Personal Shopping Card houders is de tweede YoYo! Tea gratis tot en met maandag 31 mei, zij kunnen hiervoor een voucher ophalen bij de receptie op vertoon van hun kaart.

YoYo! Fresh Tea Bar is in maart 2012 opgericht door een gepassioneerd team met de visie om het samen genieten van een drankje in Nederland te veranderen. "Het is daarom onze missie geworden om iedereen kennis te laten maken met dat zelfde onvergetelijke moment van thee drinken. Wij doen dat door zorgvuldig onze theeën te selecteren, dranken te ontwikkelen met gebruik van verse ingrediënten en het blijven door ontwikkelen van ons overige aanbod. Met YOYO! willen wij een complete lifestyle uitdragen. Naast onze merchandise met tassen en t-shirts, bieden wij ook re-usable rietjes en drinkbekers aan, zodat wij met elkaar een bijdrage leveren aan het verminderen van het gebruik van plastic."

Rachel Hazes post op haar Instagramkanaal dat Yoyo! Fresh Tea Bar Amstelveen op zoek is naar personeel. Wil jij werken voor YoYo Tea? Mail dan je cv en motivatie naar amstelveen@yoyotea.nl.

Title
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden