Perry heropent haar deuren in het Binnenhof

Op 17 november heropent Perry haar deuren in het Binnenhof. Hier vind je alles voor jouw sport, zoals running, training, football, wintersport, hiking, hockey, tennis, swim & bike.
Naast hun uitgebreide assortiment aan artikelen kan je er terecht voor een gratis 3D voetscan en loopanalyse voor jouw ideale schoen geschikt voor jouw sport. 

VIP avond en exclusieve bootcamp bij Perry Amstelveen – 21 november

Om te vieren dat Perry Amstelveen haar deuren heropent vindt er speciaal voor jou als Personal Shopping Card houder op woensdagavond 21 november een speciale shoppingnight plaats in het Binnenhof bij Perry Amstelveen. Van 18.00 tot 21.00 kan je hier profiteren van 20% korting op alles!*

Daarnaast organiseert Perry in samenwerking met FIT Aalsmeer een speciale workout ín het winkelcentrum. Deze workout is van 19.00 tot 20.00 uur en start vanaf de Perry in het Binnenhof. Tijdens deze bootcamp verras je je lichaam met functionele oefeningen en activeer je spiergroepen die je vaak gebruikt in het dagelijks leven. Iedereen kan mee doen; jong, oud, getraind en ongetraind. Deze avond train je geheel op eigen niveau. Er is voor de bootcamp maar plek voor 40 man, dus geef je snel op via perrysport.nl/events.

*Alleen geldig op 21 november tussen 18.00 en 21.00 uur op vertoon van Shopping Card en niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en op het merk Sinner.

Afbeeldingen

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden