Peppernuts Holland

Peppernuts Holland is geopend

Peppernuts Holland heeft een pop-up store geopend in ons winkelcentrum. Deze kruidnoten concept store verkoopt meer dan 50 smaken kruidnoten en andere, kruidnoot gerelateerde, producten.

In de winkel van Peppernuts Holland, vind je een uitgebreid en trendy assortiment aan kruidnoten. Er zijn ruim 60 smaken kruidnoten, die variëren van de klassieke kruidnoot, tot onverwachte, unieke smaken als Drop, Rum, Limoncello, Unicorn en Zure Mat. De liefhebbers van koek en gebak komen ook goed uit de bus, met smaken als Apple Pie, Dulce de leche, Cookie dough en Lemon cheesecake. Ook is er een assortiment ontwikkeld dat past in een glutenvrij en lactosevrij dieet. Naast losse zakjes kruidnoten, verkoopt Peppernuts Holland ook pepernoten proeverijtjes, giftboxes, kruidnoten bier en likeur, en nog andere producten met kruidnoten als basis ingrediënt.

Miguel Groeneveld, eigenaar en oprichter: ‘Kruidnoten zijn veel meer dan een koekje voor de feestdagen. Het is een serieuze Hollandse lekkernij met een mooie historie. Daarnaast worden we gewoon heel blij van kruidnoten. En onze klanten ook. Een beetje meer blijdschap in deze wereld, kan geen kwaad.’

De winkel is te vinden in het Binnenhof tussen NZA en Claire's en sluit haar deuren weer op 6 december 2021.

Title
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden