Patagonias

Patagonias opent nieuwe winkel

Op vrijdag 10 december opende Patagonias een winkel binnen in ons centrum. Patagonias is al sinds 2011 een vertrouwd adres voor vers en puur handgemaakt ijs. En daar blijft het niet toe beperkt. Ze hebben naast een patisserie lijn met de heerlijkste (ijs)taarten en zoete delicatessen ook een kleine lunchkaart ontwikkeld met o.a. hartige empanadas, quiches en tosti's. Zo is er voor elk wat wils te vinden bij Patagonias.

"Onze recepten zijn ontwikkeld met gezondheid in gedachten, daarom maken wij onze producten met basis grondstoffen, zonder kleur, geur en smaakstoffen. Smaken die deze toevoegingen vereisen zult u daarom niet bij ons aantreffen. Ons ijs wordt gemaakt om meer te zijn dan een smaak met calorieën. Als het recept het toestaat, gebruiken wij bijvoorbeeld voor bananenijs, rijpe bananen. En voor citroenijs verse citroenen. Voor de meer exotische smaken gebruiken wij fruitpulp, zonder toevoegingen. Naast het ijs dat uit eigen keuken komt, is ook al het deeg huisgemaakt. Net als de hartige vulling van onze lunchgerechten. Wij houden zelf van lekker eten, en vinden het belangrijk dat de smaken goed tot hun recht komen. De kip waarmee wij onze empanadas vullen, garen wij zelf voor en misschien proeft u wel de verse oregano die wij daarbij gebruiken. Ook het brood voor de tosti's maken wij zelf. Zo zijn wij er zeker van dat wij u pure gerechten voorzetten," aldus Patagonias.

Eigenaresse Nuria is trots dat ze - samen met haar partner Ferdinand - haar tweede winkel in Amstelveen kan openen. “Wij zijn heel trots op onze nieuwe locatie in Stadshart Amstelveen. Onze tijdelijke pop-up store op het Stadsplein was een succes en daarmee een fantastische opstap naar een vestiging in het overdekte winkelgedeelte. Het Stadshart is een bruisend winkelcentrum en met onze nieuwe ‘Pop-In’ store voelen wij ons hier helemaal op de goede plek. Wij kunnen niet wachten tot we iedereen kennis kunnen laten maken met de producten uit onze eigen keuken."

Het openingsweekend van vrijdag 10 t/m zondag 12 december trakteren zij elke klant op een gratis ’sweet surprise'. Je vindt Patagonias tegenover ANWB en Xenos op Binnenhof 77b.

Title
Zie meer
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden