Stadshart Amstelveen verwelkomt warenhuis Hudson’s Bay

Hudson’s Bay heeft 14 maart haar deuren geopend in Stadshart Amstelveen. Hudson’s Bay Amstelveen is één van de 15 warenhuizen van Nederland. In het nieuwe warenhuis is veel ruimte gecreëerd voor internationale- en nationale fashionmerken zoals Y.A.S, Selected, Calvin Klein Jeans, en Tommy Hilfiger. Op de parterre is een uitgebreide cosmetica-afdeling met onder andere een cadeau-assortiment in de Gift Boutique. Verder heeft Hudson’s Bay Amstelveen een aangepaste home collectie, met merken zoals Vandyck, Ittala en Villeroy & Boch.

 

Het aanbod is verder aangepast aan de wensen en behoeften van het Nederlandse winkelpubliek. Hierbij is gebruik gemaakt van opgedane kennis en de feedback van hun gasten.

 

De eerste Hudson's Bay warenhuizen en webshop in Nederland opende in september 2017. Hudson’s Bay Nederland maakt onderdeel uit van de joint venture tussen de Europese activiteiten van Hudson’s Bay Company en SIGNA Holding, waar het Duitse warenhuis Karstadt onderdeel van uitmaakt. Hiermee is Hudson’s Bay Nederland onderdeel van één van de meest toonaangevende warenhuisgroepen van Europa.


Gerelateerde evenementen

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden