Opening Bob & Roy's - Noten en Gedroogd Fruit

Vanaf vrijdag 26 juli vind je in Stadshart Amstelveen: BOB & ROY'S, te vinden naast Albert Heijn in het Rembrandthof. BOB & ROY’S is een keten van winkels en ‘mobiele’ verkooppunten die lekkere, kwalitatieve tussendoortjes aanbiedt in een moderne, frisse, aantrekkelijke omgeving. BOB & ROY’S is de ambachtelijke notenkraam die je kent van de kwaliteitsmarkt, in een nieuwe vorm: een vorm die perfect aansluit op de wensen van de moderne consument; een vorm die draait om beleving en interactie met het product. Bij BOB & ROY’S kun je als consument namelijk zelf de producten scheppen en een eigen mix samenstellen. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit noten, zuidvruchten en gedroogd fruit, maar ze laten zich niet beperken door de traditionele grenzen van de notenkraam. BOB & ROY’S houdt ervan om haar klanten te verrassen en te verbazen met nieuwe toevoegingen aan het assortiment. De producten zijn altijd van de beste kwaliteit en worden verwerkt volgens de hoogte hygiënische en kwaliteitsmaatstaven. De noten zijn bijvoorbeeld altijd vers en handgebrand.

Roy Hoffmann, eigenaar: “Bij BOB & ROY’S vertellen we je graag over wat we bieden, waarom we het bieden en wat je er mee kan doen. Zo komen we samen met jou elke keer tot een lekkere mix”.

BOB & ROY’S is een volledig nieuw concept en het verkooppunt in Amstelveen is het derde filiaal in Nederland. Eerder openden filialen in Rotterdam Alexandrium en Zoetermeer.

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden