Nieuwe service: Kluisjes

Het is nu extra comfortabel winkelen in Stadshart Amstelveen. Er zijn 19 shopping lockers beschikbaar om tijdens het shoppen je aankopen tijdelijk op te kunnen bergen, maar natuurlijk ook voor het tijdelijk opbergen van jassen, tassen en andere persoonlijke bezittingen tijdens het winkelen.
Personal Shopping Card houders kunnen gratis gebruik maken van een shopping locker door de barcode achterop de Personal Shopping Card of uit de Stadshart Amstelveen app te scannen op de barcodescanner bij de lockers. Bezoekers zonder Personal Shopping Card kunnen een locker huren voor € 1,00. Dit kan eenvoudig betaald worden met een (contactloze) betaling per pinpas. 
Reserveren van een locker gaat eenvoudig via het centrale touchscreen en werkt met een zelfgekozen viercijferige pincode. Er is dus geen sleutel en er is ook geen muntgeld nodig.
De maximale gebruiksduur van een locker is 2 uur, daarna wordt de locker weer vrijgegeven. De lockers zijn voorzien van verlichting aan de binnenzijde die aangaat wanneer de locker geopend is, en tevens van een USB-oplaadmogelijkheid voor het opladen van je mobiele telefoon of andere elektronische apparatuur door het inpluggen van een USB kabel.
Het formaat van een locker is 400 x 336 x 500 mm.

De lockers bevinden zich op etage -1 in de vernieuwde entree van het winkelcentrum, vanuit de parkeergarage richting de Bijenkorf en Albert Heijn. Bij de ingang van het winkelcentrum vanuit de parkeergarage (etage -1) bevinden de lockers zich aan de rechterzijde.

Het project is een samenwerking tussen Sonesto en Unibail Rodamco Westfield. De shopping lockers zijn onderdeel van het Lockers as a Service (LaaS) concept van Sonesto. 
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden