Nieuw: The Health House sportvoedingssupplementen

Vanaf vrijdag 1 juli opent The Health House een locatie in Amstelveen. The Health House is de one-stop supplementen shop no matter wat jouw doelen zijn. Je kunt bij hen terecht voor alles wat met bodybuilding, fitness, topsport of gezondheid te maken heeft.

The Health House: "Ieder lichaam is anders en daarom heeft iedereen ook andere versterking nodig. Wij leggen de focus op jou. Meer spieren of minder vet? Voor ieder doel hebben wij de juiste producten die in combinatie met de juiste aanpak voor resultaat zorgen. Wat je (sport)doelen dus ook zijn, The Health House helpt je deze waar te maken! Ervaar de hoogste kwaliteit supplementen, sportvoeding en meer nu ook in Amstelveen waar je naast ons reguliere assortiment ook terecht kunt voor een verse shake, een pre-workout to-go of 1 van onze heerlijke eiwit snacks en repen."

Korting met je Personal Shopping Card

Personal Shopping Card houders van Stadshart Amstelveen krijgen op vertoon van de kaart direct 5% korting op het volledige assortiment. Daarnaast ontvangen zij eenmalig een gratis shakebeker bij vertoon van de kaart en bij een minimale uitgave van €100,-

Alle klanten kunnen binnenkort een gratis dieet- en trainingsadvies (op afspraak) boeken. Dit is binnenkort mogelijk via hun mobiele app.  

Zie meer
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden