Kunst en kadowinkel Kyldo opent eerste flagship store!

Kunst- en kadowinkel KYLDO heeft haar eerste flagship store in Stadshart Amstelveen geopend. KYLDO, met winkels in Naaldwijk, Spijkenisse, Rotterdam, Veenendaal en Pijnacker kenmerkt zich door de collectie kunstige cadeaus, moderne woondecoraties en kleurrijke kunstbeeldjes uit het binnen- en buitenland. KYLDO Amstelveen onderscheidt zich door de eigen collectie handgeslepen aluminium wandkunst. Door het borstelen en slijpen van het aluminium creëren de kunstenaars diepte en door het toevoegen van airbrush en schildertechnieken ontstaat er een schouwspel aan kleuren, diepte en beweging. Met de komst van KYLDO Amstelveen op het Binnenhof is het Stadshart een luxe kunst- en woondecoratiewinkel rijker. De winkel zit naast Hunkemöller en tegenover Oil & Vinegar. 

Een snoepwinkel van kleur en vrolijkheid Michaël Spek, eigenaar KYLDO Amstelveen: “We zijn niet helemaal nieuw in Stadshart Amstelveen. Vier jaar geleden hebben wij een periode de etalage van het oude congresgebouw gevuld met onze wandkunst. Door de vele positieve reacties die wij hierop hebben ontvangen, stond een winkel in deze omgeving hoog op ons wensenlijstje. En nu is het eindelijk zo ver. Binnenlopen in onze winkel is alsof je je begeeft in een snoepwinkel van kleur en vrolijkheid.”    

Aluminium wandkust met een vrijblijvende thuis-testservice  Spek vervolgt: “Wij onderscheiden ons door onze eigen collectie handgeslepen aluminium wandkunst welke bestaat uit aluminium platen die met de hand geslepen en/of geborsteld worden. Kleur wordt hieraan toegevoegd met lak door middel van airbrush technieken of door het ouderwets schilderen met acrylverf. Het effect van het slijpwerk in wandkunst is verrassend vernieuwend en wordt nog eens versterkt wanneer door reflectie van licht een verrassende illusie van diepte in het werk ontstaat.” 

“Daarnaast bieden wij een vrijblijvende thuis-testservice waarbij mensen thuis kunnen kijken of het gekozen stuk in hun eigen interieur tot zijn recht komt én hanteren we een 100% tevredenheidsgarantie. Wij kunnen niet wachten om onze mooie winkel te laten zien. Bij KYLDO vindt men geen dertien in een dozijn koopje, maar stijlvolle cadeaus die vaak zijn voorzien van certificaat. De koffie staat klaar, wees welkom!” aldus, Michaël Spek.  

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden