Kom naar het Sinterklaas Selfiehuis

Stadshart Amstelveen staat de komende periode in het teken van Sinterklaas. Op zaterdag 13 november komt de Sint samen met zijn pieten aan in Stadshart Amstelveen tijdens de Sinterklaasintocht. Vanaf die dag is het mogelijk om het Sinterklaas Selfiehuis te bezoeken. In het Sinterklaas Selfiehuis kunnen kinderen zien hoe de werkkamer van Sinterklaas eruit ziet. Daarnaast kunnen ze zelf plaatsnemen achter het bureau om een brief of tekening te maken voor in het grote boek van Sinterklaas. Foto’s kunnen onder andere gemaakt worden bij de levensgrote pepernotenletters of in het pepernotenwinkeltje. Voor een heuse pietenbeleving kunnen de kinderen op het dak een cadeau in de schoorsteen stoppen. Voor de allerkleinsten is er een magneetwand waar Sint of Piet aangekleed kunnen worden.

Elke dag is er een of twee Pieten aanwezig om de kinderen te helpen met bijvoorbeeld het cadeautje in de schoorsteen stoppen. Daarnaast zijn er op woensdag en zaterdag regelmatig verrassingsbezoeken van pieten waarmee een foto gemaakt kan worden. Onder de leukste ingestuurde foto met #stadshartamstlvn wordt een giftcard van € 100,- verloot. De winnaar van de prijs wordt op 6 december bekendgemaakt.

Het Sinterklaas Selfiehuis is te bezoeken van 13 november t/m 5 december en is iedere woensdag t/m zondag van 13:00 tot 17:00 uur geopend. De ingang is op Rembrandtweg 6 (naast entree 3 en Le Pain Quotidien) en toegang is gratis.

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden