Kindermodewinkel Old South heeft tweede winkel geopend

Kindermodewinkel Old South opende onlangs de deuren van haar tweede vestiging in Stadshart Amstelveen. Old South onderscheidt zich door het ruime aanbod aan merkkleding voor modebewuste kids in de leeftijd van 0 tot 16 jaar. Met de komst van de nieuwe winkel, recht tegenover op het Binnenhof, breidt Old South deze collectie nog verder uit. In de nieuwe vestiging is al het moois voor kids van 4 tot 16 jaar te vinden en de bestaande vestiging is nu een volledige babywinkel (tot en met 3 jaar). Old South verkoopt hippe merken als Kenzo, Moschino, Timberland, Zadig & Voltaire, In Gold We Trust en Billieblush. 

Nog meer ‘Fashion For Kids’Marjon Kruis, mode-ondernemer en eigenaresse Old South Fashion For Kids: “Ik merkte twee jaar geleden dat een mooie lifestyle store voor kids met allemaal mooie merken ontbrak in dit prachtige winkelcentrum en besloot om hier een vestiging van Old South te openen. En met succes! De vraag naar leuke kindermerkkleding van hoge kwaliteit is almaar gestegen. Daarom ben ik trots om te vertellen dat wij een tweede vestiging openen recht tegenover onze huidige winkel. Met de komst van deze tweede winkel kunnen wij onze collectie bestaande uit kleding en schoenen verder uitbreiden. Waarbij de huidige winkel volledig baby wordt (tot en met maat 98) en de nieuwe winkel voor kids (van maat 104 tot en met maat 176). Ook verkopen we in beide winkels schoenen. Wij hebben er zin in!”

Old South verkoopt o.a. kleding en schoenen van Airforce, Ballin, Billieblush, Colmar, DKNY, Dr. Kid, In Gold We Trust, Kenzo, Kipling, Lavin, Moschino, Oilily, Parajumpers, Petit Bateau, Save the Duck, Tartine et Chocolat, UGG, Woolrich en Zadig & Voltaire. Voor meer informatie: oldsouth.nl

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden