Het Vershart bezorgt nu ook bij jou thuis!

De ondernemers van het Vershart, de plek voor de beste delicatessen van het winkelcentrum, breiden hun diensten uit en starten met bezorgen. Naast Sushi Time gaan nu ook de Visspecialist de Koning, Parti en slagerij Hergo bezorgen in Amstelveen. Zo kunnen alle thuiszittende Amstelveners als vanouds genieten van alle vers bereide producten die het Vershart te bieden heeft.

Bij bezorgen worden vanzelfsprekend alle noodzakelijke hygiënemaatregelen gehandhaafd. Zo is er geen fysiek contact en wordt er 1,5 meter afstand gehouden bij iedere handeling. Betalen kan contactloos met pinpas of mobiel. Raadpleeg de individuele winkels voor actuele openingstijden. 

Sushi Time Bestellen kan via de website van Sushi Time. Klik hier om naar de website te gaan.

Visspecialist de Koning Bestellen kan via de website van de Koning. Klik hier om naar de website te gaan. De koning bezorgd alleen in Amstelveen zelf.

Slagerij Hergo Je kan jouw bestelling op 2 manieren doorgeven aan Hergo. Je kan een mail sturen naar amstelveen@hergo.nl of even bellen naar 020-645 56 22. Hergo bezorgd alleen in Amstelveen zelf.

Parti Je kan jouw bestelling plaatsen via de website van Parti. Klik hier om naar de website te gaan.

Naast dat je kan bestellen zijn de boven genoemde winkels en MAZA nog steeds geopend in het centrum. Ook in de winkels wordt er rekening gehouden met alle noodzakelijke hygiënemaatregelen. Er is geen fysiek contact en wordt er 1,5 meter afstand gehouden bij iedere handeling.

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden