Het Fietshuys geopend in Stadshart Amstelveen

De nieuwe fietswinkelformule wordt gekenmerkt door aandacht, gastheerschap en een quick fix voor snelle reparaties. In de ruime winkel is bovendien een breed assortiment van kwaliteitfietsen, bakfietsen en elektrische fietsen te koop.

Silvan Overtoom licht toe: “De huidige winkel, Wiel Tweewielers op de Hortensialaan 14, is in de afgelopen vier jaren uit zijn jasje gegroeid. Het is tijd om te gaan uitbreiden. Ondanks een grotere locatie blijft service en de persoonlijke benadering in onze dienstverlening heel belangrijk. Zo ontvangen onze klanten standaard een gratis servicebeurt bij de aankoop van een nieuwe fiets. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook altijd de koffie voor ze klaarstaan, onze gastvrijheid moet ervan af spatten” aldus Silvan.

Philip Wallage voegt hieraan toe: “In het tijdperk van de internetaanbiedingen merken wij toch dat steeds meer klanten niet voor de laagste prijs gaan. Een grote groep klanten stelt service boven prijs. Zeker als het om duurdere aankopen gaat, zoals de aanschaf van een tweewieler," aldus Wallage.

Bekijk de website voor meer informatie over het Fietshuys.

 

Toon meer Toon minder
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden