Fashion Fun Fair

De nieuwe herfst en wintercollecties zijn weer binnen, en waar anders kun je het beste inspiratie op doen en fijn winkelen dan in Stadshart Amstelveen?! Daarom is Stadshart Amstelveen op zaterdag 25 en zondag 26 september in de sferen van fashion & beauty, dit keer in het teken van een rondtrekkende kermis met fashionable twist. Bezoekers nemen dit weekend deel aan uniek kermis entertainment. Het entertainment beweegt zich op een opvallende manier door het winkelcentrum. Jong en oud maakt kans op leuke fashion prijzen door gratis deel te nemen. Trek aan het juiste touwtje, vang het kleurrijkste eendje of creëer de grootste suikerspin van de dag. Winnaars gaan ervandoor met een van de vele fashion cheques. Kinderen hebben natuurlijk altijd prijs! Kinderen (tot 8 jaar) mogen bovendien kosteloos een vlucht nemen in de mini-zweefmolen op het Binnenhof.

Bij verschillende winkels worden bezoekers extra in de watten gelegd met beauty touch ups en andere fashion workshops: Cosmo Hairstyling verzorgt touch-ups voor je haar voor €10 (op inschrijving), NA-KD geeft de eerste 50 klanten een give-away, bij Studio Pets kunnen kinderen hun styling diploma verdienen door knuffels te stylen en op de foto te gaan, Douglas geeft wenkbrauw- en make up touch-ups en daarnaast geven verschillende winkels goodie bags, give-aways en kortingen weg. Zie hieronder het overzicht van de aanbiedingen.

De activiteiten zijn van 13:00 en 17:00 uur. Deelname is gratis, kinderen hebben altijd prijs, en er wordt bij de spellen uiteraard rekening gehouden met de 1,5 meter afstand.

Maak kans op €250 shoptegoed

We hebben een leuke winactie gestart: Maak kans op €250 shoptegoed incl. sessie met onze Personal Shopper! Klik hier om deel te nemen.

De actie loopt tot en met 26 september 2021. De winnaar wordt bekend gemaakt op 28 september.

Rolschaatsdisco

Op zaterdagavond 25 september wordt na sluitingstijd ook een rolschaatsdisco georganiseerd in het kader van het evenement 'Amstelveen in 24hrs'. Deze avond kun je ervaren hoe het is om over het centrale plein in het winkelcentrum te rolschaatsen. Dunkin’ Donuts en Starbucks zijn die avond speciaal geopend voor een verfrissing en versnapering voor het rolschaatsende publiek. Klik hier voor meer informatie en aanmeldingen.

Speciale acties van onze winkels op 25 en 26 september

America Today: Bij iedere aankoop kun je Beerpongen om een leuke prijs te winnen.

Cosmo Hairstyling: Hair touch up voor €10 i.p.v. € 15 (reserveren via hun booking systeem o.v.v. Fashion Fun Deal).

Dille & Kamille: Alleen op 25 en 26 september bij aankoop van €25.- een Dille & Kamille tas t.w.v. €2,95 + een gratis handzeepje (Groene thee of Dille & Kamille). Op = op.

Douglas: Laat je verwennen met een touch up voor je wenkbrauwen of make-up.

Esprit: Ontvang 15% korting op de gehele collectie, alleen voor nieuwe- of bestaande Friends van Esprit. Laat je gegevens achter bij de kassa en maak ook nog eens kans op 1 van de 3 professionele yogamatten.

Etos (beide vestigingen): Bij aankoop van €15 aan Herome producten 1 gratis mini nagellak van Herome cadeau.

Expresso: Bij besteding van €100 ontvang je een goodiebag.

EyeCare: Ontvang 15% korting op zonnebrillen.

G-Star: Elke klant maakt kans op een originele G-No (een neushoorn van jeans) middels een verloting.

Just Brands: Op 25/9: “Say Cheese”: ga op de foto met Just Brands en ontvang een coupon van €20 korting bij besteding van €79,95 dit weekend. Op 26/9: Draai aan het Rad van fortuin en win leuke prijzen.

MaPeau: Bij aankoop van €20 make-up van UNG een mini goodiebag cadeau.

NA-KD: Klanten krijgen 10% korting op hun volgende aankoop en de eerste 50 klanten krijgen een leuke give-away. Op = op.

Old South: Grabbelton voor de kinderen en 10% korting op alle kleding.

Purdey: Elke klant krijgt een persoonlijk Styling Advies met een drankje en hapje. Bij aankoop vanaf €75 krijgt de klant een Purdey handlotion t.w.v. €12,95 cadeau.

Rosmode: Bij vermelding van de actiecode 'FASHION1181' ontvangen klanten €25 korting bij aankopen vanaf €99.

Studio Pets: Dress up boek (met 18 kleurplaten en stickervellen) van €9,99 voor €6,99 & Mini push out studio (je eigen fotostudio creeren met Studio Pets fotomodellen) van €12,99 voor €6,99. Style dit weekend je eigen Studio Pets knuffel en verdien je Studio Pets Styling diploma.

Triumph: Bij aankoop van 2 stuks 20% korting.

Van Os tassen en koffers: Ontvang 20% korting op elk tweede artikel (korting geldig op goedkoopste artikel).

Ziengs: Ontvang 20% korting op geselecteerde merken

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden