Fashion brand Purdey opent winkel in Stadshart Amstelveen

Op donderdag 20 augustus opent het bekende modemerk Purdey een nieuwe vestiging in Stadshart Amstelveen. Bezoekers kunnen bij Purdey terecht voor tijdloze, elegante en betaalbare kleding. Al meer dan 40 jaar ontwerpt en ontwikkelt Purdey de mooiste collecties: van smart casual tot sophisticated chic. Naast hun eigen collecties verkopen ze in de nieuwe winkel in het Rembrandthof naast de Bijenkorf ook luxere Friend Brands. Tijdens de opening op donderdag 20 augustus worden bezoekers getrakteerd op een mooie shopper bij een minimale besteding van €150. Deze actie loopt tot en met woensdag 26 augustus en zolang de voorraad strekt. 

Allereerste Purdey winkel in een overdekt winkelcentrum Muriël Monsauret, store manager Purdey hoopt ook in Stadshart Amstelveen enthousiaste klanten te verwelkomen: “Bij Purdey denken we in stijl en in trends. De keuze voor een nieuwe winkel in Stadshart Amstelveen was dan ook snel gemaakt. Wij delen dezelfde passie, namelijk sfeervol en elegant winkelen. Zo bestaat elk seizoen bij Purdey uit minimaal zes drops zodat liefhebbers bij ieder bezoek worden verrast met nieuwe items. Naast de uitgebreide collectie ligt onze focus op persoonlijke aandacht. We nemen graag de tijd bij het zoeken naar iets bijzonders voor elke gelegenheid. Ons team kan dan ook niet wachten om iedereen van harte welkom te heten in ons nieuwe filiaal in Amstelveen. Tot snel!”

Over Purdey Al meer dan 40 jaar ontwikkelt Purdey tijdloze, elegante en betaalbare collecties. Elk seizoen bestaat uit minimaal 6 verschillende drops, zodat men bij elk bezoek wordt verrast met nieuwe artikelen. Alle artikelen worden met liefde en oog voor detail voornamelijk in huis ontworpen. Purdey focust zich op kwaliteit; in materialen, diversiteit, de perfecte pasvorm van de beste artikelen voor elk moment van de dag, werk, weekend of een mooie partij. Purdey en de Friend Brands werken voornamelijk met BSCI goedgekeurde producenten en er wordt veelal binnen de EU geproduceerd. In de 25 Purdey stores wordt voor zo’n 70% eigen labels verkocht aangevuld met de leukste Friend Brands o.a. JcSophie, Josephine & Co, Xandres, Mac, Nick Jean en Brax.

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden