Eerste flagshipstore Studio Pets komt naar Stadshart Amstlvn!

Liefhebbers van schattige jonge dieren en stijlvolle accessoires kunnen vanaf 12 september hun hart ophalen bij ons in het winkelcentrum. Na internationaal succes in landen als Rusland en Amerika opent het van oorsprong Nederlandse merk haar mondiaal eerste flagshipstore op het Binnenhof. De collectie in Stadshart Amstelveen bestaat uit stijlvolle producten zoals tassen, notitieboeken, pennen en pluche dieren. Tijdens het openingsweekend kunnen bezoekers op de foto met levensgrote huisdieren, een Studio Pets ballon halen en selfies maken in de selfie booth. De leukste selfies winnen een knuffel naar keuze en een cadeaukaart van het winkelcentrum. Daarnaast geldt de hele week een openingskorting van 15% op de gehele collectie.

Studio Pets is al meer dan 14 jaar actief in de dierenfotografie. Oprichtster Myrna Huijing kan niet wachten om in Stadshart Amstelveen alle dierenliefhebbers te ontvangen in de flagshipstore: “Stadshart Amstelveen is van internationale allure en hierdoor de juist plek om onze eerste fysieke brandstore te openen. De producten van Studio Pets worden over de hele wereld verkocht, maar een eigen winkel stond heel hoog op mijn wensenlijstje. Ik ben ooit in mijn woonkamer gestart met het fotograferen van mijn eigen hondjes. Niet wetende dat we een paar jaar later van broodtrommels tot dekbedden en van schoolspullen tot knuffels over de hele wereld zouden verkopen.”

Huijing vervolgt: “Het welzijn van het dier staat bij ons écht bovenaan. Ik ben er namelijk van overtuigd dat blije dieren de leukste foto’s opleveren. Doordat we de dieren zo goed kennen, worden onze producten aaibaar, persoonlijk en uniek. Bovendien delen we alle informatie over onze schattige modellen op de website. Ik kijk er onwijs naar uit om alle Studio Pets fans van jong en oud nu in het echt te ontmoeten. En waar beter dan in dit mooie winkelcentrum!”

De nieuwe kleurrijke winkel is te vinden in het Binnenhof naast Calzedonia, Timberland en tegenover de Blokker. 

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden