Dunkin' Donuts opent nieuwe kiosk aan het Binnenhof

In een nieuwe kiosk aan het Binnenhof opent Dunkin' Donuts op 10 oktober de deuren in Stadshart Amstelveen. 

Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950, is één van ‘s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.000 winkels in 45 landen wereldwijd. Het filiaal in Amstelveen is het dertiende filiaal dat Dunkin’ Donuts op Nederlandse bodem opent. 

Spectaculaire openingsactie
De opening van de nieuwe  Dunkin' Donuts gaat gepaard met een spectaculaire openingsactie, waarbij de eerste 100 klanten (bij aankoop van een doos van 6 donuts) een jaar lang gratis donuts krijgen. 

Compleet assortiment
De winkel krijgt het nieuwe design van Dunkin’ Donuts. In de nieuwe vestiging zijn het complete donuts assortiment en alle dranken aanwezig. De koffie van Dunkin’ Donuts is verkrijgbaar in een groot aantal heerlijke smaken zoals Hazelnut en French Vanilla.  Naast de standaardkoffie en ijskoffie serveert Dunkin’ Donuts ook andere dranken, zoals Rainforest Alliance Certified™ espressodranken, warme chocolademelk, kwaliteitsthee, Coolatta®-ijsdrankjes en smoothies. Gasten kunnen ook de hele dag terecht voor iets te eten, bijvoorbeeld voor de innovatieve Big N’ Toasted™ en voor diverse andere ontbijtbroodjes en bakkersproducten. 

Halloween donuts
Het welbekende koffie en donutmerk komt het gehele jaar met speciale donuts. Tijdens de opening zijn, geheel passend bij de tijd van het jaar, de speciale Halloween donuts verkrijgbaar. 

Dunkin’ Mobile® App 
Met de Dunkin’ Mobile® App kunnen gasten rechtstreeks betalen met hun virtuele Dunkin’ Donuts Card. In de app kunnen gasten ook het menu bekijken en een DD Perks®-account openen voor mobiele kortingsbonnen en aanbiedingen. In 2016 heeft Dunkin’ On-the-Go Ordering geïntroduceerd. Hierbij kunnen DD Perks-leden maximaal 24 uur van tevoren een mobiele bestelling plaatsen en de bestelling ophalen. 

Dunkin’ Donuts Amstelveen zal 7 dagen per week van 08.00 uur tot 20.00 uur geopend zijn.
 
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden