Coinmerce

Crypto Information Center COINMERCE in Stadshart Amstelveen

Coinmerce opent het eerste Crypto Information Center van Europa in Stadshart Amstelveen. In het Crypto Information Center informeren zij klanten over de mogelijkheden die crypto en Bitcoin investeringen bieden.

Coinmerce beschikt over een platform dat voor iedereen toegankelijk is en bovenal, makkelijk in gebruik. In een persoonlijk gesprek kun je je volledig laten informeren door een medewerker. Je kan ook zelf rondkijken en je algemene kennis bijspijkeren door middel van video’s die antwoord geven op veelgestelde vragen. En ben je helemaal geïnformeerd en weet je welke crypto je wilt? Dan kan je achter in de winkel op een van de afgeschermde laptops een account aanmaken om je eerste crypto-aankoop te doen. In het Crypto Information Center staat vertrouwen voorop. Het aantal traditionele banken, waar je kan binnenlopen voor financiële informatie, wordt met het jaar kleiner. Coinmerce gelooft erin dat juist het persoonlijke contact vertrouwen schept en belangrijk is voor de relatie met de klant. Door de persoonlijke begeleiding streven wij ernaar om dit doel te bereiken.

Om hun opening te vieren hebben zij een mooie winactie: Elke 100 euro transactie die wordt gedaan via een nieuw aangemaakt account in de winkel krijgt eenmalig 10 euro aan gratis Bitcoins.

Je vindt Coinmerce vanaf nu naast Babystyling en Footlocker op Binnenhof 27.

Title
Zie meer
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden