Corona update

Update 14 december 2020

Beste bezoeker,

Veiligheid voor onze bezoekers, ondernemers en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de Rijksoverheid en RIVM besloten verregaande maatregelen te nemen om verdere verspreiding tegen te gaan. Voor Stadshart Amstelveen houdt dit in dat met ingang van 15 december het winkelcentrum alleen nog geopend is voor essentiële retail en services. Deze maatregel is vooralsnog van kracht tot 19 januari 2021. Voor actuele openingstijden verwijzen wij u door naar de websites van betreffende winkels. Klik hier voor een lijst met winkels die geopend blijven, waaronder Albert Heijn, de apotheek en de drogisterijen.

De huidige maatregelen betreffende de looproutes, hygiënemaatregelen en het verplicht dragen van mondkapjes blijven van kracht voor het behouden van een veilige omgeving voor bezoekers en medewerkers. Vergeet dus niet om een mondkapje te dragen en afstand te houden wanneer u ons bezoekt.

U kunt gebruik blijven maken van de bekende parkeergelegenheden. Via onze digitale kanalen, facebook, instagram en onze website, houden we u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Wij vertrouwen op uw begrip en wensen iedereen een goede gezondheid toe.

Shopping Center ManagementStadshart Amstelveen

Algemene veiligheidsmaatregelen en richtlijnen

Wij werken er samen met onze winkeliers hard aan om winkelen voor jou zo veilig mogelijk te maken. Daarom vind je bij ons in het winkelcentrum onder andere specifieke belijning, wachtstrepen en stickers voor een soepele loopstroom, op verschillende plekken staat desinfecterende handgel, contactpunten worden regelmatig gereinigd en de beveiliging houdt een oogje in het zeil en instrueert waar mogelijk. Ook vragen wij je om je gekochte afhaalproducten buiten het winkelcentrum te consumeren. Gelieve niet te eten en/of te drinken in het winkelcentrum. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Tot slot hanteren wij een druktemeter, zodat je kunt checken op welke momenten je het beste kunt komen winkelen. Om de maatregelen en het advies van het RIVM zo goed mogelijk op te volgen, hopen wij dan ook dat jullie zo veel mogelijk gespreid langskomen.

Bekijk ook de overige basismaatregelen van het RIVM.

Afhaalmogelijkheden horeca

Als gevolg van de maatregelen genomen door het RIVM zijn per 15 oktober de horeca in Stadshart Amstelveen gesloten. Verschillende restaurants hebben afhaalmogelijkheden. Kijk hier voor het overzicht óf op de website van de restaurants voor de mogelijkheden en een up to date menu.

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden