Corona update

Wij werken er samen met onze winkeliers hard aan om winkelen voor jou zo veilig mogelijk te maken. Daarom vind je bij ons in het winkelcentrum onder andere specifieke belijning, wachtstrepen en stickers voor een soepele loopstroom, op verschillende plekken staat desinfecterende handgel, contactpunten worden regelmatig gereinigd en de beveiliging houdt een oogje in het zeil en instrueert waar mogelijk. Tot slot hanteren wij een druktemeter, zodat je kunt checken op welke momenten je het beste kunt komen winkelen. Om de maatregelen en het advies van het RIVM zo goed mogelijk op te volgen, hopen wij dan ook dat jullie zo veel mogelijk gespreid langskomen.

Update 15 oktober 2020Als gevolg van de maatregelen genomen door het RIVM zijn per 15 oktober de horeca in Stadshart Amstelveen gesloten. Verschillende restaurants hebben afhaalmogelijkheden. Kijk hiervoor hieronder óf op de website van de restaurants voor de mogelijkheden en een up to date menu.

Daarnaast zijn de winkels vanaf 15 oktober op donderdagavond geopend tot uiterlijk 20:00 uur in plaats van 21:00 uur. Albert Heijn is uiteraard wel geopend tot 22:00 uur (de reguliere openingstijden).

Wij adviseren tot slot het gebruik van een mondkapje bij je bezoek aan ons winkelcentrum.

Bekijk ook de overige basismaatregelen van het RIVM.

Afhaalmogelijkheden bij restaurants

Stadscafé de Pannenkoek

DAY Foodbar

BLVD Café

Zorgeloos

Sushi Time

Tokyo Ramen

Saigon Caphe

Izakaya Tanuki

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden