CoffeeCompany

Coffeecompany geopend in Stadshart Amstelveen

Coffeecompany opende 20 december haar deuren in Stadshart Amstelveen. Dit is de inmiddels 33e vestiging van het van oorsprong Amsterdamse koffiebedrijf.

Coffeecompany laat Nederland sinds 1996 kennismaken met de veelzijdigheid van koffie in een relaxte omgeving. Een team barista’s staan klaar om koffieliefhebbers te voorzien van de lekkerste koffie en thee, van een perfecte klassieke cappuccino tot een fruitige filterkoffie of iced matcha almond latte. Ook voor de perfecte koffie voor thuis kun je shoppen bij de Coffeecompany, met verschillende single origin filterkoffie’s, espressobonen en capsules. Veel van de koffiebonen in het assortiment van Coffeecompany worden direct ingekocht bij de producent en naar eigen smaak in kleine batches gebrand, zodat de koffie altijd vers is.

In eerste instantie zal er alleen koffie to-go worden geschonken, en is het in verband met de coronamaatregelen nog niet mogelijk om binnen van de koffie te genieten. Verder geplande festiviteiten rondom de opening van de vestiging worden doorgeschoven naar een later moment.

Coffeecompany bevindt zich op de Rembrandtweg 45, op de hoek tegenover Rosmode.

Title
Zie meer
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden