Coco & Sebas

Chocoladehotspot Coco & Sebas geopend

Coco & Sebas is hét adres om een chocolade cadeautje te kopen. Of het nu voor je geliefde, vriendin, collega of gewoon voor jezelf is, bij Coco & Sebas vind je de lekkerste chocolade cadeautjes voor ieder budget. Van bijzondere creaties tot heerlijke pindarotsjes en bonbons. Personaliseer je cadeau met een cadeaulint met eigen tekst of stel zelf een giftbox samen. Naast chocolade is Coco & Sebas ook bekend om heerlijke koffievariaties en ijsjes to-go.

Coco & Sebas is vanaf nu geopend, en te vinden naast Parti en The Bodyshop. 

Openingsacties

In de openingsweek van 7 september tot en met 11 september kun je heerlijke notenplakken van €7.99 voor €5 kopen. Ze zijn er in 4 smaken: melkchocolade gekarameliseerde noten, melkchocolade hazelnoten, puur bessenmix, witte chocolade framboos merengue. Bovendien is er voor alle klanten chocolade in overvloed om te proeven.

Voor Personal Shopping Card houders is er een speciale give-away. De eerste 2 weken na de opening dus t/m 21 sep krijgen zij bij een aankoop een doosje pindarotsjes naar keuze cadeau t.w.v. €5,99. Keuze uit de smaken wit, puur zeezout, puur, melk, ruby framboos en karamel zeezout. 

Eet smakelijk!

Title
Zie meer
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden