Berenparade

Het is weer zover! De beren komen weer terug naar Stadshart Amstelveen om er een groot feest van te maken. Vanaf 19 november zullen 14 metershoge verlichte beren schitteren door het winkelcentrum die met elkaar zorgen voor een magische beleving tijdens het shoppen in de wintermaanden. De beren hebben allemaal hun eigen beroep - van kok en politie, tot dokter en schoonmaker - en ook andere dieren uit het dierenrijk twinkelen in Stadshart Amstelveen. Ontdek ze allemaal!

Prentenboek te koop voor KIKA

Tijdens dit winterseizoen zal ook het prentenboek “Een Beregoede Nacht”, wat zich afspeelt in het Stadshart, weer te koop zijn. Het prentenboek is vanaf 19 november weer te verkrijgen bij de receptie van Stadshart Amstelveen en boekhandel Libris Venstra. Het boek kost €7,50 en de inkomsten van het boek zullen allemaal naar Stichting KIKA gaan. Een mooi cadeau voor de feestdagen, waarmee je ook nog eens een goed doel steunt. 

Voorleessessies bij Stadscafé de Pannenkoek

Op zondag 27 november en 11 december om 10:30 uur tot 11:00 uur is er een voorlees-sessie bij Stadscafé de Pannenkoek uit het prentenboek 'Een Beregoede Nacht'. Je kunt gratis aansluiten. Een heerlijk momentje voor de jonge luisteraars om de zondag te beginnen. 

Zie meer
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden