Bekijk Amstlvn Stories

We are on air! Via Amstlvn Stories vertellen we jou over al het nieuws van Stadshart Amstelveen: nieuwe winkels, events en te gekke challenges! Bekijk hieronder alle afleveringen van Amstlvn Stories en abonneer je op ons Stadshart Amstelveen Youtube-kanaal om niets te missen.


Amstlvn Stories #9: Smakelijk eten

In deze story zijn de restaurants aan het woord. Welke trends ziet DAY Foodbar en welke pannenkoek is favoriet bij Stadscafé de Pannenkoek?

 

Amstlvn Stories #8: Herenmode trends

Bezoeker Frans krijgt bij Van Gils een totale nieuwe look! Stylisten van de Bijenkorf en Van Gils vertellen je daarnaast de nieuwste trends voor casual en business herenkleding.

 

Amstlvn Stories #7: Achter de schermen

Altijd willen weten wie er achter de schermen zit van Stadshart Amstelveen en wat wij doen om het winkelcentrum draaiende te houden? Wij stellen ons graag voor!

 

Amstlvn Stories #6: Goede voornemens en lifestyle tips

Hoe gezond ben jij het nieuwe jaar gestart? Onze bezoekers vertellen jou hun goede voornemens, een sneak peak van onze maandelijkse yoga-lessen en andere juicy details! :)

 

Amstlvn Stories #5: Winter Village Kerstgroeten

Bezoekers van het gezellige Winter Village vertellen hun mooie kerstwensen. En onze Mariska doet een rondje over de kerstmarkt.

 

Amstlvn Stories #4: Beauty tips voor de feestdagen

Inspiratie voor de look voor de feestdagen! Onze Mariska verrast een bezoeker met een beauty touch up bij de Bijenkorf.

 


Amstlvn Stories #3: Fashion Challenge @ NA-KD

Twee vriendinnen shoppen voor elkaar een outfit die ze anders nooit zelf zouden uitkiezen bij NA-KD Fashion! Wie wint?

 


Amstlvn Stories #2: Sinterklaas Challenge

Shop drie (schoen/kind/volwassen) cadeautjes voor totaal €15,- in 5 minuten tijd!

 


Amstlvn Stories #1: de nieuwe Dunkin' Donuts store

In deze eerste story: Dunkin' Donuts, onlangs geopend in Stadshart Amstelveen.*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden