Afhalen bij je favoriete restaurants!

Tot en met 01 juni zijn in verband met de richtlijnen van het RIVM de restaurants en cafés nog gesloten. Wij horen veel mensen zeggen dat ze het uiteten gaan erg missen. Om toch te blijven genieten van het lekkers zijn een aantal restaurants begonnen met take away. Zo kan jij van jouw favoriete gerechten blijven genieten. Of je kan natuurlijk ook gaan experimenteren met nieuwe gerechten, kom uit je comfort zone en bestel een ander gerecht!

Deze restaurants in Stadshart Amstelveen bieden op dit moment mogelijkheden voor afhalen:

Saigon Caphé Amstelveen Al het lekkers van Saigon Caphé is te bestellen via Ubereats & Deliveroo. Ook is het mogelijk om via hun eigen website online te bestellen. Bestel met 10% korting via hun eigen website 7 dagen per week van 12:00 tot 21:30 uur. Website: order.saigoncaphe.nl 

Izakaya Tanuki Amstelveen De lekkerste sushi van Izakaya Tanuki is te bestellen via Ubereats & Deliveroo. Ook is het mogelijk om via hun eigen website online te bestellen. Bestel met 10% korting via hun eigen website 7 dagen per week van 12:00 tot 21:30 uur. Website: order.izakayatanuki.com

BLVD Café Bij BLVD Café is het nu mogelijk om jouw favoriete gerechten te laten bezorgen of af te halen. Geef jouw bestellen door via +31 6 18539619 of kijk op www.blvdcafe.nl. Het is dagelijks mogelijk om vanaf 12:00 uur de bestelling op te halen. Liever thuis laten bezorgen? Dat is mogelijk via The fork, Uber Eats & Deliveroo.

Stadscafé de Pannenkoek Mis jij ook zo de beste pannenkoeken van Stadscafé de Pannenkoek? Dan heb je geluk! Want ook zij zijn nu open voor take away. Lekker thuis genieten van de lekkerste pannenkoeken of buiten op het terras. Het is ook mogelijk om op 1,5m afstand op het buiten terras te genieten van hun heerlijke producten.

Toko Gembira De plek voor de beste Indonesische gerechten. Af te halen dagelijks tussen 10:00 – 19:00 uur op het Buitenplein. Liever thuis bezorgd? Bestellen kan via Deliveroo.

McDonalds Het restaurant is dagelijks geopend van 09:00-20:00 uur voor Take Out. Blijf je liever thuis? Dan bezorgen zij jouw favoriete McDonalds producten ook thuis met de McDelivery. Bestellen kan via de Uber Eats app, elke dag bestellen van 11:00 uur tot 23:00 uur.

DAY Foodbar DAY Foodbar heeft niet elke dag een mogelijkheid tot afhalen. Houd hun sociale media in de gaten om te zien wanneer het mogelijk is. TIP: zondag 17 mei is het Sunday Pizza!

Joe & the Juice Bestel via Deliveroo de gezondste sapjes en goede koffie. Haal jouw bestelling af in de winkel of laat het thuis bezorgen.

Dunkin’ Donuts Dunkin’ Donuts is gewoon geopend volgens de reguliere openingstijden van het winkelcentrum. Je kan nog steeds de heerlijke donuts kopen in het centrum. Toch liever thuis laten bezorgen? Ook dat kan nog steeds! Bestellen kan via www.dunkindelivery.nl 

Vershart Ook de lekkernijen uit het Vershart kan je nog steeds komen afhalen. De winkels Parti, Koning de Visspecialist, Slagerij Hergo, Sushi Time, Bakkerij Jongejans en Maza zijn nog steeds geopend. Liever jouw favorieten producten thuis laten bezorgen? Lees hier verder.

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden