1,5 uur gratis parkeren in de Stadsplein- en Schouwburggarage verlengd!

Onder het motto ''Shop op tijd, shop gespreid'' konden bezoekers vanaf 16 november 2020 van maandag tot en met donderdag 1,5 uur gratis parkeren in de parkeergarages Stadsplein en Schouwburg. Hiermee riepen wij onze bezoekers op om hun feestinkopen zoveel mogelijk gespreid en op tijd te doen. Ook vroegen wij onze bezoekers om op rustige momenten te komen winkelen. Via onze druktemeter op onze website kun je zien wanneer het meestal druk of rustig is.

Met de aanhoudende maatregelen vanuit de Rijksoverheid hebben wij besloten het nieuwe parkeerbeleid voorlopig door te zetten. Ook nu roepen wij onze bezoekers op om zoveel mogelijk gespreid en op rustige momenten te komen winkelen. Graag laten wij daarom weten dat de actie verlengd wordt voor onbepaalde tijd.

Personal Shopping Card houdersMet de komst van het 1,5 uur gratis parkeren op maandag t/m donderdag in de parkeergarages Stadsplein en Schouwburg, vervalt de 2 uur gratis parkeren voor Personal Shopping Card houders in de Schouwburggarage.

Zie meer
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden