OP ZOEK NAAR EEN PERFECT CADEAU VOOR EEN SPECIAAL PERSOON?

De cadeaukaart is te gebruiken in de deelnemende winkels, cafés en restaurants van Stadshart Amstelveen. U kunt de waarde van de cadeaukaart zelf bepalen, variërend van €10 tot €150. De cadeaukaart kan meerdere malen gebruikt worden tot het volledige bedrag is besteed en is één jaar geldig.

 

WAAR IS DE CADEAUKAART TE KOOP?

U kunt de cadeaukaart kopen bij de receptie van Stadshart Amstelveen. Samen met de feestelijke enveloppe, is de cadeaukaart het perfecte cadeau voor alle gelegenheden!

De Receptie is op de volgende tijden geopend:

Maandag 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag* 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 18:00 uur
Zondag 12:00 - 18:00 uur
 

HOE WERKT DE CADEAUKAART?

De cadeaukaart werkt als een bankpas met een magneetstrip. U haalt de cadeaukaart door de pinautomaat en voert de betalingscode 1111 in als u een betaling doet. Mocht u te weinig saldo hebben voor een betaling dan wordt de transactie afgebroken. Het is wel mogelijk om bij een aankoop gedeeltelijk met de cadeaukaart te betalen. Geef bij de kassa aan voor welk bedrag u met de cadeaukaart wilt pinnen en betaal het resterende bedrag op een andere wijze. Kijk onderaan de pagina hoe u uw saldo gemakkelijk en snel kunt opvragen.

Voorbeeld van gebruik: U wilt een bedrag van €60 afrekenen en u heeft een cadeaukaart met een saldo van €30. Geef bij de kassa het exacte saldo van de cadeaukaart aan. U moet eerst €30 met de cadeaukaart afrekenen en daarna de resterende €30 contant voldoen (indien mogelijk in de winkel kan dit ook d.m.v. een 2e pinbetaling).

Let op: mocht u te weinig saldo hebben voor een betaling dan wordt de transactie afgebroken. Het is daarom belangrijk dat u bij het afrekenen weet hoeveel saldo er op uw cadeaukaart staat.

 

HOEVEEL SALDO HEB IK NOG OVER?

U kunt uw saldo op verschillende manieren opvragen. Via de website, klik hieronder op "Mijn actuele saldo bekijken".

Mijn actuele saldo bekijken

U kunt uw saldo ook per telefoon bij de Receptie opvragen. Dit kan op telefoonnummer 020-4265805. Daarnaast kunt u ook bij de receptie in winkelcentrum Stadshart Amstelveen terecht.

 

WAAR KAN IK DE CADEAUKAART GEBRUIKEN?

De cadeaukaart kunt u bij bijna alle winkels in Stadshart Amstelveen besteden. Dat kan in ieder geval bij de onderstaande winkels.

 

VOORWAARDE

Klik hier voor de gebruikersvoorwaarden

*Prepaid kaart wordt uitgegeven door PayLife. Gebruikersvoorwaarden zijn beschikbaar bij de Receptie.