OP ZOEK NAAR EEN PERFECT CADEAU VOOR EEN SPECIAAL PERSOON?              
Geef dan de cadeaukaart van Stadshart Amstlvn. De cadeaukaart is te gebruiken in de deelnemende winkels, cafés en restaurants van Stadshart Amstlvn. U kunt de waarde van de kaart zelf bepalen, variërend van €5 tot €500. De cadeaukaart kan meerdere malen gebruikt worden tot het volledige bedrag is besteed. De cadeaukaart is 1 jaar geldig.

 

HOE WERKT DE GIFT CARD?

De cadeaukaart is een oplaadbare creditcard. U gebruikt de cadeaukaart als credit in de winkel. U swipet de cadeaukaart met de zwarte magneetstrip door de pinautomaat heen. Hierna heeft u betaald.

Voorbeeld van gebruik: U wilt een bedrag van €60 afrekenen en u heeft een cadeaukaart met een saldo van €30. Geef bij de kassa het exacte saldo van de cadeaukaart aan. U moet eerst €30 betalen met de cadeaukaart en daarna de resterende bedrag van €30 op een andere wijze betalen. Let op: het is niet in elke winkel mogelijk op 2 pin betalingen te doen, u moet dan het restende bedrag contant afrekenen.

 

WAAR KAN IK MIJN GIFT CARD UITGEVEN?
Klik hier om de lijst te bekijken waar de cadeaukaart uitgegeven kan worden.

  

WAAR IS DE GIFT CARD TE KOOP?
U kunt de cadeaukaart kopen bij de receptie van Stadshart Amstlvn. De receptie is te vinden in het Binnenhof. Samen met een feestelijke verpakking, is de cadeaukaart het perfecte cadeau voor alle gelegenheden.

De receptie is op de volgende tijden geopend:

Maandag

12:00 - 18:00 uur

Dinsdag

10:00 - 18:00 uur

Woensdag

10:00 - 18:00 uur

Donderdag

10:00 - 21:00 uur

Vrijdag

10:00 - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 - 18:00 uur

Zondag

12:00 - 18:00 uur

 

Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met de receptie van Stadshart Amstelveen.  

 

ALGEMENE VOORWAARDEN 

Klik hier voor de algemene voorwaarden.